Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet...

Ez a menüpont azoknak szól, akik masszíroztatni jöttek, jönnek vagy jönni fognak hozzánk.

Először is megkérünk Mindenkit, csak akkor keressenek fel minket, ha tényleg bíznak bennünk, a masszázsban, a mozgásban, saját magukban... Akkor ha "inkább beveszek egy Algoflexet és holnap felkeresem az orvost", ne is hívjanak, mert ehhez mi nem tudunk hozzászólni. Nem fogjuk ellenezni, lebeszélni róla, illetve ránk. Felnőttek vagyunk, döntsön Mindenki saját maga arról, mit is választ. (Ettől függetlenül persze a későbbiekben is ugyan olyan szeretettel várjuk, ha sem az Algoflex, sem a többi "gyógyszer" nem válna be! )

Köszönjük Mindenkinek, aki bizalmat szavaz nekünk, és minket választ. Akkor is, ha csak egy kis relaxációra, nyugalomra vágyik, akkor is ha csak "egy kicsit fáj a háta" és akkor is, ha bármilyen komolyabb egészségügyi problémával fordulnak hozzánk. Igyekszünk és próbálunk is Mindenkinek segíteni.

Borzasztóan jó az az érzés, amikor az a Vendég, akit első alkalommal fel kellett segítenünk az ágyra, néhány kezelés után magától, teljesen "olajozottan" és folyamatos mozdulatokkal, mondhatnánk azt is, hogy gyorsan száll fel, illetve le az ágyról, vagy már nem sántikálva lép be az ajtón, illetve magától kapcsolja be hátán a melltartóját. Az ejtőernyősnek az ugrás, nekünk pedig ezek a pillanatok azok, amelyek növelik bennünk az adrenalint, így késztetve bennünket arra, hogy újabb és újabb "ugrást hajtsunk végre"! Hála érte Minden Vendégünkek!

Nyilván maga a tudás hatalmas dolog, annyira, hogy nincs ember a Földön, aki azt mondhatná magáról, hogy mindent tud, mindenkinek tud segíteni. Mi személy szerint próbáljuk nap mint nap fejleszteni ismereteinket. Történik ez azáltal is, hogy bizalommal fordulnak hozzánk problémáikkal, amit mi mindenképpen igyekszünk megoldani és amiből mi is rengeteget tanulunk, tapasztalunk. Minden ember más, így a javulásra sem lehet egy sémát ráhúzni, az is egyéni, testre szabott, tehát mindenkinek más az a gyógymód, ami javulást hoz. Természetesen vannak betegségek, melyek már nem fognak rendbe jönni, elmúlni, mintha sosem lettek volna, de lassítani, szinten tartani lehetséges. Ezeket minden esetben tisztázzuk is Vendégeinkkel.

Segítségünk arra is kiterjed, ha a mi tudásunk véget ért. Ilyen esetben javasoljuk azokat az eljárásokat, embereket felkeresni, kipróbálni, akik tapasztalataink alapján megoldást, enyhülést tudnának nyújtani, ha pedig nem ismerünk ilyet, mindenképpen próbálunk utána járni, hogy merre is irányítsuk Vendégünket. 

Nyilván ahhoz, hogy valaki szinten tudja tartani meglévő betegségét, vagy javulást érjen el bizonyos dolgokban, Ő maga is kell hozzá, nem elég az, amit mi tudunk adni. Ketten kellünk ahhoz, hogy valami történjen, mozduljon egy rossz állapotból. Ehhez sokszor életmód-váltásra, illetve hatalmas kitartásra van szükség nap mint nap, amit mi szintén próbálunk javasolni. Persze mi is tudjuk, ez nem egyszerű dolog, de a legtöbb esetben e nélkül csak átmeneti jobbulás érhető el, és ha valaki hosszú távra szeretné megoldani egészségét, ahhoz bizony "oda kell tennie magát"...!

Kívánunk ehhez sok-sok erőt és kitartást! Várjuk szeretettel!

 

                                      Köszönjük!                                                                                                                                                                    Rita és Attila

 

virag.jpg